Kwaliteit & vakmanschap

Daar staan we voor. Die kwaliteit garanderen we bijvoorbeeld door al het hout zelf te importeren, te zagen en te bewerken. Maar de kwaliteit hangt ook samen met vakmanschap. Onze mensen kunnen álles maken van hout en staal. Een plaatje, een schets, een idee, meer hebben ze niet nodig om de mooiste meubels te maken.

Daar staan we voor. Die kwaliteit garanderen we bijvoorbeeld door al het hout zelf te importeren, te zagen en te bewerken. Maar de kwaliteit hangt ook samen met vakmanschap. Onze mensen kunnen álles maken van hout en staal. Een plaatje, een schets, een idee, meer hebben ze niet nodig om de mooiste meubels te maken.

Ons verhaal in het kort 2:24 min

Altijd professioneel interieuradvies

Elk maatwerk product begint bij een idee, een schets. Met uw ideeën en onze ervaring in het vak gaan we samen aan de slag om hét product te bedenken en te maken dat helemaal aansluit op uw woning. En, nog belangrijker: op uw wensen. Wij geven u graag een juist advies zodat onze producten perfect tot hun recht komen.

Fase 1
Advies en bezoek showroom

In onze showroom vindt u inspirerende voorbeelden van producten die wij kunnen maken. Maar wij maken ook producten compleet op maat. We geven u hier graag advies over.

Fase 2
Ontwerp

Is uw idee van uw ideale product helder? Dan zetten we de schets van uw product(en) op papier. Deze toveren we vervolgens om tot een compleet ontwerp op maat.

Fase 3
Inmeten op locatie

Nadat we het ontwerp hebben gemaakt, doen we het voorwerk voor de montage: het inmeten. Het inmeten doen we bij u op locatie, zo weten we zeker dat alles precies past.

Fase 4
Oplevering

We vinden het belangrijk dat onze maatwerk producten veilig en wel bij u aankomen. Dat is de reden waarom we al onze meubels zelf afleveren én monteren.

Stuk voor stuk unieke producten

Maatwerk, daar geloven we in. Omdat elk huis anders is, maar ook elk mens én elke boom. In onze showroom staan prachtige voorbeelden van wat wij kunnen maken. Maar het is bijna nooit precies wat u zoekt. De tafel die u zoekt, is misschien net tien centimeter langer of vier centimeter hoger. En het wastafelmeubel van uw dromen had eigenlijk iets meer noesten.

Waarom kiezen voor een compromis als het ook exact naar wens gemaakt kan worden? Precies! En daarom gaan we net zo lief aan de slag met het ontwerp dat in uw hoofd zit. Samen maken we de mooiste dingen.

Ontdek alle producten

Vakmensen met een passie

Een passie voor mooie dingen, voor hun vak, voor de beste materialen: dat hebben onze vakmannen. Het is een jong, klein team, maar ook een breed team met de neuzen dezelfde kant op. Eigenaar Rients is de allrounder en het aanspreekpunt voor klanten. Van idee tot oplevering, Rients is erbij. Meesterlasser Pieter heeft aan een schets genoeg en is innovatief en creatief genoeg om voor elke maatwerksituatie een oplossing te vinden. En te maken. Meubelmaker Tjalling kan alles van hout maken. Echt alles. De kwaliteit van zijn werk is hoog, hij is o zo ‘krekt’ (precies) en kundig.

Rients

Eigenaar

Tjalling

Houtbewerker

Pieter

Lasser

Samenwerkingen

Samen met lokale vakmensen kunnen we nóg meer. En we leveren ook gedroogd FSC-gekeurd hout aan andere meubelmakers of interieurbouwers.

Bedrijven waar we mee samenwerken:

Heeft u interesse in onze stijl?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen? Kom langs in onze showroom of laat uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.

Offerte aanvragen